Cevora en Ants Connect: een succesvolle team-up richting digitalisering van opleidingen

Cevora

Cevora: what’s in a name?

Doet de naam Cevora niet meteen een belletje rinkelen, dan zetten wij jou alvast op weg. De werkwereld is constant in beweging. Cevora - het grootste opleidingscentrum van België - wapent je tegen veranderingen op de werkvloer en maakt je wendbaar met de juiste - gratis! - opleidingen. Dit in Vlaanderen, Brussel en Wallonië, digitaal, bij hen op kantoor of in-house in jouw bedrijf. Van een taalbad Engels, tot de nieuwste tips en tricks van Excel, GA4-trainings en SEO basis tot HR.

Digitale trainingen voor de digitale wereld

Al 2 jaar verzorgt Ants Connect een groot deel van de digitale marketing opleidingen binnen Cevora. Zo voorzien we tal van operationele opleidingen waarbij medewerkers de specificiteiten van verschillende marketingtakken in de vingers kunnen krijgen. Denk maar aan Meta Ads, Google Ads en Google Analytics. Daarnaast stelden we ook een pakket van strategische en inspirationele opleidingen samen waarbij we het grotere marketingkader aanpakken. Denk maar aan persona-onderzoek, het uitstippelen van customer journeys of artificiële intelligentie mee een plek geven in de marketingmix van bedrijven.

Blijven vernieuwen met onze topics

Elk half jaar zitten we met Cevora opnieuw samen om het aanbod te bekijken: aan welke opleidingen is meer behoefte bij het publiek? Zijn er nieuwe topics die we kunnen aanleveren als webinar of als volledige training? Welke nieuwe trends uit marketingland kunnen we vertalen op maat van het Cevora-publiek? Tijdens brainstorms met het team en onze Franstalige collega’s ontstaan zo tal van nieuwe ideeën om mensen te enthousiasmeren rond marketing. Zo staat in 2023 alvast een uitgebreide training rond GA4 op de planning om zo voor marketeers de overstap van Universal Analytics naar GA4 vlotter te doen verlopen.


Onze honderdste training

In september 2022 bereikten we samen met Cevora een nieuwe mijlpaal. We gaven toen onze 100ste opleiding. Meer dan 800 mensen passeerden op die manier de revue en sleepten een certificaat in de wacht. Op naar de volgende mijlpaal samen!

Neem gerust een kijkje om te zien hoe Nikolaas een recent GA4 webinar heeft gegeven:

Let's connect

Nood aan top notch digital marketing expertise? Meer info rond onze ervaring in jouw sector? Geef ons even een seintje. Wij helpen je graag verder.