SEA met Google Grants voor Kom op tegen Kanker

Kom op tegen Kanker

Sinds 1989 is Kom op tegen Kanker een echte voortrekker in de strijd tegen kanker, en wil het een centraal en laagdrempelig aanspreekpunt zijn voor al wie van dicht of ver te maken krijgt met deze vreselijke ziekte. De organisatie zet zich elke dag opnieuw in om kanker de wereld uit te helpen, en de levenskwaliteit van (ex-)patiënten en hun naasten te verbeteren.

Aangezien de vereniging slechts beperkte financiële steun krijgt van de overheid, is elke extra cent welkom - ook als het om marketingmiddelen gaat. Dankzij Google Grants kunnen we voor komoptegenkanker.be en de bijhorende informatieve website allesoverkanker.be maandelijks $ 10.000 inzetten in Google Ads, om zo de zeer grote en brede online vraag naar informatie zo goed mogelijk te beantwoorden.

Via zoekmachinemarketing versterken we op verschillende manieren de online aanwezigheid van Kom op tegen Kanker. We kozen hierbij voor een combinatie van always on campagnes om het brede gamma aan diensten en services van Kom op tegen Kanker te onderstrepen, en periodieke, heel gerichte campagnes om te communiceren over de vele acties en evenementen die georganiseerd worden. En ook voor wie informatie zoekt of vragen heeft over een type kanker - en dat mogen héél specifieke vragen zijn - bieden onze advertenties een antwoord.

De afgelopen 12 maanden vonden zo ruim 65.000 bezoekers via Google Ads advertenties de weg naar de websites van Kom op tegen Kanker. Bij Ants Connect zijn we dan ook erg blij dat ook wij een steentje kunnen bijdragen in de strijd tegen kanker!

Let's connect

Nood aan top notch digital marketing expertise? Meer info rond onze ervaring in jouw sector?

Geef ons even een seintje. Wij helpen je graag verder.