Organische groei voor Liantis

Liantis

Of we een zoekwoorden onderzoek konden doen voor Zenito.be, kwam de vraag in 2016.

Het antwoord: met veel plezier! Niemand die toen al kon vermoeden dat dit de start zou zijn van een samenwerking die jaar na jaar zou groeien.

Het verhaal dat we met Liantis schrijven is wellicht één van de mooiste in de nog jonge geschiedenis van Ants Connect. En bovendien typerend voor de richting die we als agentschap zouden inslaan.

Het eerste zoekwoordenonderzoek in 2016 bleef niet zonder gevolg. Er volgde een volledige SEO audit, de uitrol van de verschillende actiepunten én de controle over de Google Advertising campagnes.

De resultaten waren spectaculair met jaar op jaar dubbele groeicijfers vooral gedreven door organisch zoekverkeer.

En toen kwamen ADMB en Provikmo. Dat deze drie (Zenito, ADMB en Provikmo) even later in het huwelijksbootje zouden stappen wisten we niet, maar bleek een voltreffer. De migratie van de verschillende domeinen, goed voor meer dan 15.000 pagina’s, was geen gemakkelijk kind om op de wereld te zetten, maar meer dan de moeite waard.

1+1 werd 3. Missie geslaagd!

Groei unieke bezoekers op ADMB.be, Zenito.be en Liantis.be (paars)

Noch Liantis, noch Ants Connect is vandaag nog dezelfde. Ants Connect ging van 2 naar 5 en blijft maar groeien. Het kleine online team van Liantis evolueerde naar een volwaardige eenheid met stuk voor stuk sterke digitale profielen. Het digitale verhaal werd omnichannel.

Het werk is lang niet af. Er is nog steeds veel marge. Samen doen we er alles aan om de troeven van Liantis digitaal maximaal uit te spelen en de tientallen diensten voor zowel (startende) zelfstandigen, freelancers als werkgevers aan de m/v/x te brengen.

Starten als zelfstandige? In Liantis vind je een vertrouwde compagnon die vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment de gepaste oplossing aanreikt.

De verschillende diensten, elk met hun eigen sterktes en expertise, vormen samen de basis voor een uniek, geïntegreerd dienstenaanbod.

Je vindt Liantis zowel online als in 60 kantoren, verspreid over het hele land.

Let's connect

Nood aan top notch digital marketing expertise? Meer info rond onze ervaring in jouw sector?

Geef ons even een seintje. Wij helpen je graag verder.