Digitale Strategie voor Perrigo

Perrigo

Als multinational die met zo'n 200 verschillende merken actief is in meer dan 30 verschillende landen heb je natuurlijk al snel iets complexere digitale marketing noden. Ants Connect vormt daarom een centrale digitale marketing partner, tussen alle andere agencies.

Web analytics & dashboarding

Onze samenwerking begon met het structureren van Perrigo's globale web analytics opzet. Een huzarenstukje dat niet alleen een efficiënte en schaalbare aanpak vraagt, maar ook nog eens een solide aanspreekpunt voor de talloze contactpersonen, en bovendien glasheldere richtlijnen voor de toekomst.

Al snel schakelden we het hele web analytics verhaal een versnelling hoger. Aan de hand van geautomatiseerde digital marketing dashboards voor de top landen en top merken voorzien we sindsdien ook operationele en management overviews. Een inspanning die de inhoudelijke actiepunten blootlegt én bovendien de resultaten van verschillende agency partners verzamelt in één overzicht.

Digital marketing inzichten

Bij tijd en stond zorgen we ook voor de nodige inzichten rond het digitale (zoek)gedrag van specifieke doelgroepen. We zorgen voor kwantificering, mapping van seizoenaliteit en maken de vertaalslag naar een eventueel te bouwen website.

Online campaigning

Digitale awareness campagnes als verlengstuk van tv-campagnes? Natuurlijk. Met goed uitgekiende campagne set-ups activeren we in verschillende kanalen naar verschillende specifieke doelgroepen. Vooral Facebook en Instagram zijn dikwijls een uitstekende match.

Let's connect

Nood aan top notch digital marketing expertise? Meer info rond onze ervaring in jouw sector?

Geef ons even een seintje. Wij helpen je graag verder.